clock Пон-Пет 10-18h, Саб 10-14h

Нoва година во Белград – 2023

blog-photo

Нашата агенција која постои веќе 10 години, оваа дестинација ја смета за престолнина на дочеците за сите изминати нови години. Особена чест и задоволство е што оваа година имаме рекордни 600 патници само од Македонија. Поради оваа рекордна бројка, одлучивме да направиме уште подобра организација. Прочитајте повеќе подолу.

Како би го резервирале вашето место за новогодишната вечер потребно е да се пријавите на платформата во продолжение.

ВАЖНО: Пријавувањето трае до 29.12. и местата се строго ограничени. Доколу не сте пријавени до предвидениот датум, нема да бидеме во можност да ви ја реализираме резервацијата.

Ве молиме прочитајте до крај и притиснете го копчето “Submit”

 

 

logo