clock Пон-Пет 10-18h, Саб 10-14h

Тимот на нашата агенција се проширува!

blog-photo

Здраво дечки,

Би сакале да ве информираме дека тимот на Балкан Фан има потреба од агенти за продажба на туристички аранжмани. Со долгоочекуваниот старт на летната сезона и можноста повторно да патуваме заедно сакаме да го прошириме нашето семејство и затоа сме во потрага по млада, ведра и креативна личност!

А она кое ние можеме да го гарантираме е пријатна атмосфера, насмеани колеги, енергични клиенти и продажба на хит дестинации како Грција, Турција, Црна Гора итн.

Предност ќе имаат оние кандидати кои ги исполнуваат следниве услови:

✅  Да имаш од 20 до 30 години,

✅  Да имаш огрооомна желба за нови искуства и

✅  Да имаш посебна љубов према патувањата.

Сите заинтересирани кандидати треба да ја пополнат следната апликација:

Среќно!

 

logo